Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Ειδήσεις, Νέα, Παράξενα, Ψυγαγωγία, Κουίζ, Ζώδια, Lifestyle, Media, Showbiz, Good life

Πώς περνάς το Πάσχα όταν είσαι vegan;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Πριν λίγο

Πώς περνάς το Πάσχα όταν έχεις επιλέξει να μην τρως κρέας, και γύρω σου, ειδικά εκείνη την ημέρα όλα συνωμοτούν... εναντίον σου; Ρωτήσαμε τέσσερα κορίτσια που μας κατατόπισαν σε πολλά - τους λόγους που αποφάσισαν να απέχουν από το κρέας αλλά και νόστιμες εναλλακτικές λύσεις!

Πίστευε ότι τσάταρε με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και της ζήτησε 500 δολάρια για VIP κάρτα θαυμαστή

ΠΑΡΑΞΕΝΑ Χτες

Θύμα απάτης πήγε να πέσει μια ηλικιωμένη γυναίκα που νόμιζε ότι συνομιλούσε στο διαδίκτυο με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, αλλά ευτυχώς την έσωσε η εγγονή της τελευταία στιγμή, όπως και τα λεφτά της που ήθελε ο επίδοξος απατεώνας.

Στις Σεϋχέλλες η Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι που μένει με θέα τη θάλασσα

TABLOID Χτες

Έναν άκρως εξωτικό προορισμό επέλεξαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη για να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα. Εδώ και λίγες ώρες, το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με τον γιο του, Πάρη βρίσκονται στις… Σεϋχέλλες!

Μαρία Μπακοδήμου για τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Οι άνθρωποι αλλάζουν, δημιουργούνται αποστάσεις»

TABLOID Χτες

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για τους γιους της, Νικήτα και Άρη, αλλά και για το τέλος της μακρόχρονης φιλίας της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Αγριο έγκλημα στη Βόρεια Ήπειρο: Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό στη Δρόπολη

ΕΛΛΑΔΑ Χτες

Άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στη Βόρεια Ήπειρο και συγκεκριμένα στην περιοχή Δρόπολη με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να εντοπίζεται νεκρό απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αρχές της Αλβανίας.

«Αυλαία» για Νίνο ‑ Ζόζεφιν; Unfollow στο Instagram και δηλώσεις με νόημα: «Επίσημα ελεύθερος»

Νέα Χτες

«Επίσημα ελεύθερος», έγραψε στη λεζάντα της νέας του ανάρτησης ο τραγουδιστής που πριν από μερικούς μήνες είχε ξανά κάνει unfollow με την τραγουδίστρια.

Ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα ‑ «Είμαι αισιόδοξη», λέει η σύζυγός του

TABLOID Χτες

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει αρχίσει να συνέρχεται, αφού την περασμένη Κυριακή ανταποκρίθηκε, ανοίγοντας τα μάτια του. Οι γιατροί, που τον παρακολουθούν, δήλωσαν στην «On Time» για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Αντέδρασε στο πρώτο ερέθισμα».

Γιατί ο Χριστός στη σπανιότερη απεικόνισή του φορά σκουλαρίκι

Νέα Χτες

Στην Ιερά Μονή Παναγίας του Άρακα, στο χωριό Λαγουδερά της Λευκωσίας, υπάρχει μια σπανιότατη τοιχογραφία. Εκεί θα δει κανείς την Παναγία την Αρακιώτισσα που κρατά το Χριστό στην αγκαλιά της έχοντας δεξιά και αριστερά της αγγέλους. Υπάρχει δε και μια λεπτομέρεια που προσδίδει γραφικότητα.

Ήβη Αδάμου: «Ήταν η πρώτη φορά που μου άρεσε πολύ ένας άντρας, ο Μιχάλης ήταν η πρώτη μου σχέση»

Νέα Προχτές

Την Ήβη Αδάμου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show το βράδυ της Μ. Τρίτης. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη γνωριμία της με τον Μιχάλη Κουινέλη και τα στοιχεία της προσωπικότητάς του που την κέρδισαν.

«Λύγισε» η Νένα Χρονοπούλου: «Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, πήγα να πεθάνω από ακατάσχετη αιμορραγία»

Νέα Προχτές

Η Νένα Χρονοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα το πρωινό της Μ. Τετάρτης στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε τη συναισθηματική της φόρτιση μιλώντας για τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο το αγοράκι της, ο Χρήστος.

H Finos Film υποδέχεται την Πρωτομαγιά και την Ανοιξη με ένα απολαυστικό βίντεο

Νέα Προχτές

Πρωτομαγιά και άνοιξη και στη Finos Film, που ετοίμασε ένα μοναδικό βίντεο με αποσπάσματα από αγαπημένες ελληνικές ταινίες με αναφορές στον Μάιο και στα λουλούδια που σήμερα έχουν την τιμητική τους.

Τραγωδία στην Κίνα: Κατέρρευσε αυτοκινητόδρομος ‑ 19 νεκροί

ΚΟΣΜΟΣ Προχτές

Δεκαεννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά την κατάρρευση τμήματος ενός ορεινού αυτοκινητόδρομου στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας, μετά από ημέρες σφοδρής βροχόπτωσης.

«Χρειάζεται φάρμακα, είναι εκτός ελέγχου» ‑ Ψυχίατρος προειδοποιεί για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

TABLOID Προχτές

Ο ψυχίατρος Δρ Τσαρλς Σόφι εμφανίστηκε στο «TMZ» τη Δευτέρα 28 Απριλίου, εν μέσω δημοσιευμάτων πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κινδυνεύει σοβαρά να χρεοκοπήσει και είναι «επικίνδυνη για τους γύρω της και τον εαυτό της».

Ιράν: 16χρονο κορίτσι βιάστηκε και σκοτώθηκε από μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας

ΚΟΣΜΟΣ Προχτές

Ηέφηβη Nika Shakarami εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν σε μία αντικυβερνητική διαδήλωση το φθινόπωρο του 2022. Μήνες μετά, ένα μυστικό έγγραφο των ιρανικών υπηρεσιών ασφαλείας ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει τι συνέβη στην πραγματικότητα, ενώ το επίσημο κράτος του Ιράν ισχυρίζεται ότι το νεαρό κορίτσι αυτοκτόνησε.

Αρης Σοϊλέδης: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο όσο η Μαρία Αντωνά ήταν στο Survivor»

Νέα Πριν 3 μέρες

Τη θέση του φαίνεται πως θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Άρης Σοϊλέδης γύρω από τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά.

Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια, ο Κασσελάκης να κάτσει στα αυγά του»

Νέα Πριν 3 μέρες

Η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time», όπου, μεταξύ άλλων, μοιράστηκε την άποψή της σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια, τον γάμο αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ευγενία Σαμαρά: Ερωτευμένη ξανά ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της ‑ Σε σχέση με γοητευτικό ηθοποιό από τις Ψυχοκόρες

TABLOID Πριν 3 μέρες

Πριν από περίπου ένα χρόνο διέρρευσε η είδηση χωρισμού της Ευγενίας Σαμαρά με τον επί ετών σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη. Η ηθοποιός δε θέλησε να απασχολήσει μέσα από τη συγκριμένη εξέλιξη στα προσωπικά της και έτσι δεν είναι γνωστοί οι λόγοι χωρισμού.

Η γυναίκα που έζησε για έναν χρόνο σύμφωνα με τη Βίβλο

ΠΑΣΧΑ Πριν 3 μέρες

Η Rachel Held Evans αποφάσισε να περάσει έναν χρόνο από τη ζωή της όπως ακριβώς προστάζει η Βίβλος για τις γυναίκες και το αποτέλεσμα ήταν να περιγράψει όλη αυτήν την εμπειρία της στο βιβλίο της με τίτλο «Α Year of Biblical Womanhood».

Ταχυδρόμησαν κατά λάθος τη γάτα τους με την Amazon στη Γιούτα και τη βρήκαν στην Καλιφόρνια

ΠΑΡΑΞΕΝΑ Πριν 4 μέρες

Μια οικογένεια από τη Γιούτα ταχυδρόμησε κατά λάθος τη γάτα της μέσα σε ένα πακέτο της Amazon κι εκείνη κατόρθωσε να επιζήσει επί έξι ημέρες χωρίς φαγητό και νερό, πριν φτάσει ασφαλής στην Καλιφόρνια.

Πώς το TikTok έχασε τη μάχη στην Ουάσινγκτον

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Πριν 4 μέρες

Παρόλο που η εταιρεία του Tiktok έχει περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια προσπαθώντας να αποφύγει την απαγόρευση της πλατφόρμας στις Ηνωμένες Πολιτείες, ποτέ δεν κατανόησε τον τρόπο που λειτουργεί η Ουάσιγκτον.

Αγνώριστος ο «Austin Powers», Μάικ Μάιερς, σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

TABLOID Πριν 4 μέρες

Ο Μάικ Μάιερς έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην εκδήλωση του AFI όπου τιμήθηκε η Νικόλ Κίντμαν και το κοινό τρόμαξε να τον αναγνωρίσει! Ο 60χρονος -πλέον- σταρ του Austin Powers είναι τόσο διαφορετικός που δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του εαυτό.

Λιάγκας για Μάνεση: «Βγαίνει και με λέει ηλίθιο, ατυχής η δήλωσή σου»

Νέα Πριν 4 μέρες

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Βγήκε ο κ. Μάνεσης και μου απάντησε ειρωνευόμενος, απαντώντας στην κριτική που του έκανα για τα μικρά νούμερα τηλεθέασης. Εγώ βγήκα και είπα ότι ο Νίκος Μάνεσης είναι από τους πιο επιτυχημένους στη ζώνη αυτή, έχοντας κάνει επί σειρά ετών τεράστια επιτυχία…»!

Στ. Τσιμτσιλή: «Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Αντωνά ‑ Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται!»

Νέα Πριν 4 μέρες

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day: «Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης καλώς ή κακώς ήταν ένα ζευγάρι που περιμέναμε να παντρευτούν, αλλά τελικά χωρίσανε. Φαίνεται λοιπόν, ότι οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο τελικά επιβεβαιώνονται. Δεν ξέρω, μπορεί να τη γνώρισε τώρα την κοπέλα, ή να είναι απλά μια φίλη του».

Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και την έκανε έτσι, ότι θα με χτυπήσει»

Νέα Πριν 4 μέρες

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου κάθισε στην πολυθρόνα απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα, το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παπανδρέου πως δεν έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους.

Ελένη Καστάνη: «Στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» έγινε κάτι με τον Αλέξανδρο Ρήγα»

Νέα Πριν 4 μέρες

Η Ελένη Καστάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και αναφέρθηκε και στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» και το παρασκήνιο για το πρόωρο τέλος.

Γιατί ανάβουμε κεριά στην εκκλησία;

ΠΑΣΧΑ Πριν 4 μέρες

Αυτή την εβδομάδα λογικά θα βρεθείτε σε μια εκκλησία, μαζί με τους δικούς σας. Θα ανάψετε ένα κερί και θα προσευχηθείτε. Το άναμμα του κεριού δεν είναι απλώς μια τυπική, αλλά μια σπουδαία πράξη στην οποία πρέπει να δώσουμε το ενδιαφέρον που της αξίζει.

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» ‑ Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Νέα Πριν 5 μέρες

Ο Justin επέστρεψε στο Instagram, το βράδυ του Σαββάτου, 27 Απριλίου και όπως θα δείτε και παρακάτω, είχε κάποιες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Εκτός από τις υπέροχες εικόνες που ανέβασε από τις τελευταίες του εμφανίσεις, είδαμε τα μάτια του τραγουδιστή να είναι γεμάτα με δάκρυα.

Ψάχνετε κάτι παλιότερο; Αναζητήστε το εδώ.

Next page

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.